EKSPLO-PROMET d.o.o.

Eksplo-promet d.o.o. hrvatska je tvrtka koju je osnovao 1993. godine g. Josip Breček te je firma jedna od prvih koja je počela djelovati na polju opasnih tvari – gospodarskih eksploziva i inicijalnih sredstava u Republici Hrvatskoj. Želja je bila da svoja znanja, iskustva i zamisli o organizaciji, sadržaju i načinu poslovanja u području opasnih tvari povjerimo samostalnom nastupu na tržištu. Poslovanje Eksplo-promet d.o.o. temelji se prije svega na vlastitim snagama, ali isto tako i na dobrim poslovnim odnosima s tvrtkama koje se bave istim ili sličnim poslovanjem. Kroz godine rada i usavršavanja Eksplo-promet je postao jedan od najpouzdanijih dobavljača ove vrste roba na području cijele Hrvatske, a kroz daljnji rad i djelovanje teži se tome da budemo još bolji.

Djelatnost

Primarna djelatnost Eksplo-promet d.o.o. je prodaja i promet gospodarskog eksploziva i inicirajućih sredstava, te proizvodnja gospodarskog eksploziva tipa ANFO. Eksplo-promet surađuje sa svim renomiranim proizvođačima prisutnima u ovoj djelatnosti:

Osim gospodarskih eksploziva i inicijalnih sredstava u ponudi imamo i široki program minerske opreme, program čeličnih čavala i alata za kruta spajanja.

Eksplo-promet d.o.o. svoje kupce opskrbljuje sa tri strateški raspoređena skladišta u Republici Hrvatskoj s ciljem što bolje pokrivenosti tržišta te dobavljivosti roba i usluga u što kraćem vremenu za naše kupce. Naša skladišta nalaze se u Ljubešćici kod Novog Marofa i Vinjana Donjih kod Imotskog.

Također u sklopu firme 2009. godine našu djelatnost upotpunili smo i proširili vlastitom proizvodnjom ANFO eksploziva (Amonit-6) unutar našeg skladišno-proizvodnog prostora u Imotskom (Vinjani Donji).

Tvrtka Eksplo-promet d.o.o. u sklopu široke palete usluga vrši i prijevoz gospodarskog eksploziva i inicirajućih sredstava vlastitim prijevoznim sredstvima. Također svakodnevno smo u mogućnosti prevesti i druge vrste opasnih tvari za naše klijente gdje oni to trebaju. U sklopu firme posjedujemo široku lepezu vozila sa ADR certifikatima za prijevoz različitih količina gospodarskog eksploziva, kao i drugih opasnih tvari. Vozni park sastoji se od 6 vozila nosivosti od 600 kg, 1.000 kg, 3.100 kg, 8.500 kg do nosivosti 16.000 kg.

U sklopu poslovanja vršimo uslugu ishođenja sve potrebne dokumentacije za prijevoz i provoz opasnih tvari kroz RH i dalje.

Distribucija

Eksplo-promet d.o.o. ovlašteni je distributer robe:

  • “Maxam Hrvatska”, Mahovo, Hrvatska
  • “Explosia” Pardubice, Republika Češka
  • “Pobjeda Technology”, Goražde, BiH

 

U ponudi pored gore navedenih proizvođača našim kupcima nudimo i proizvode:

  • “Austin detonators”, Republika Češka
  • “Nitroerg”, Poljska

Maloprodajni dućan

Eksplo-promet u sklopu svoje djelatnosti ima i veleprodaju i maloprodaju lovačkog i sportskog streljiva kao i opreme za lov otvorenu na lokaciji u Velikoj Gorici gdje našim kupcima nudimo široki program lovačkog i sportskog streljiva, lovačkog oružja te dodatnog pribora i opreme za lov, a to sve dodatno upotpunjujemo u 12.-tom mjesecu i širokim programom zabavne pirotehnike I, II i III razreda kroz naš CENTAR PIROTEHNIKE.

Osnovni podaci

Eksplo-promet d.o.o.

Sjedište: Jurjevski hrast 3, Velika Gorica

MBS: 080241859

OIB: 82161031080

IBAN: HR632360000110134581, Zagrebačka banka

Temeljni kapital društva: 20.000,00 kn

Ukupan broj izdanih dionica: nema izdanih dionica

Direktor: Boris Mataić

Prokurist: Josip Breček

UPUTE U PISANOM OBLIKU PREMA ADR-u

Molimo Vas da radi vlastite sigurnosti pročitajte i preuzmete upute o pravilnom postupanju s opasnim tvarima prema ADR-u. Preuzmite
 
 

INFORMACIJE

Eksplo-promet d.o.o.
Jurjevski hrast 3
10410 Velika Gorica
Hrvatska / Croatia

OIB: 82161031080

+385 1 6222 192
+385 1 6222 180
info@eksplo-promet.hr
 
 

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – petak:
7:30 – 15:30 sati

Copyright © 2015. Eksplo Promet d.o.o. Sva prava pridržana.